top of page

VÅR HISTORIE

Tannlegelagets visjon er å levere tannhelsetjenester av høyest mulig kvalitet til enhver tid. Vi ønsker å være et ledende fagmiljø med tett samarbeid - til pasientenes beste. 

Tannlegelaget AS ble etablert av tannlege Reza Sefidroodi i 2013, da han tok over tidligere lokaler og pasienter etter tannlege Jan Bakke. Etter fem års praksis som tannlege i både offentlig og privat sektor, grep Reza muligheten til å gjøre drømmen om egen praksis til virkelighet. Etter hvert som flere pasienter ønsket å besøke klinikken, ble den utvidet med flere tannleger og tannhelsesekretærer, og ble også utvidet med en tannteknisk lab. Reza har alltid hatt en sterk lidenskap for teknologi og digitale løsninger, og han var tidlig ute med å investere i topp moderne utstyr av høy kvalitet. Dette har alltid kommet pasientene til gode, og fortsetter å være viktig for å kunne tilby høyest mulig kvalitet til enhver tid. 

TANNLEGELAGET I DAG

I dag har tannlegelaget vokst seg til en større klinikk, men holder fortsatt til i de samme lokalene i første etasje på Ganddal Helsehus. 

Tannlegelaget har gradvis vokst seg større, og teller nå fire allmenntannleger, to spesialister, en spesialistkandidat og to tannteknikere i tillegg til fem tannhelsesekretærer.

Teknologi er noe som ligger vårt hjerte nært, og vi ønsker alltid å kunne tilby våre pasienter behandling med det aller beste utstyret som markedet har å tilby. Vi bruker kun det beste av både teknisk utstyr og materialer for å kunne levere de beste resultatene. 

 

Derfor er vi også stolte av å kunne tilby en fullstendig tannteknisk lab sammen med tanntekniker her på klinikken. Alle tanntekniske arbeid som for eksempel kroner, bittskinner og broer, lages på huset. Dette gjør at vi kan levere bedre resultater raskere, og alle tannlegene samarbeider svært tett med tanntekniker. 

Reza Sefidroodi
bottom of page